ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Εταιρικές εκδηλώσεις

Οι δραστηριότητες ομαδικής οικοδόμησης μπορούν να είναι ανεκτίμητες για την αποτελεσματικότητα και για τη γενική ατμόσφαιρα στο γραφείο, αλλά μόνο αν γίνουν σωστά.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο Η InsideOut-Escape μπορεί να σας βοηθήσει να οργανώσετε μια αξέχαστη εκδήλωση ομαδικής εμπειρίας. Σε έντονα 95 λεπτά, οι συμμετέχοντες στο παιχνίδι δεν θα διασκεδάσουν απλά, αλλά θα έχουν επίσης δοκιμάσει και ενισχύσει τις διάφορες δεξιότητές τους.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γενέθλια και παιδικά πάρτυ

Προσπαθώντας να βρείτε κάτι εξαιρετικό για την γιορτή των γενεθλίων σας;

θέλετε να κάνετε αξέχαστα τα γενέθλια του παιδιού σας με ένα παιδικό πάρτυ; κάτι που δεν θα θυμάται μόνο για μερικές εβδομάδες αλλά θα του μείνει αξέχαστο;

Γιορτάστε τα γενέθλιά σας στο παιχνίδι Jason Voorhees !

Μπορείτε να νοικιάσετε ολόκληρη την τοποθεσία ή απλά ένα playroom για την γιορτή των γενεθλίων σας. Για περισσότερες λεπτομέρειες, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προτάσεις: Γάμου και αραββώνα

Θέλετε να κάνετε μια αξέχαστη και μοναδική πρόταση στο αγαπημένο σας πρόσωπο; Κάντε τη διαφορά.. καντε τη προταση μιας ζωης στο αγαπημενο σας προσωπο στο παιχνίδι μας και χαριστε τους μια αξεχαστη αναμνηση! Μόνο δύο από εσάς κλειδωμένοι μέσα στο δωμάτιο (πολύ οικείο και μοναδικά ρομαντικό!), Προσπαθώντας να βρείτε τη διέξοδο και να λύσετε τους γρίφους. ο αγαπημένος σας μπορεί να βρει ένα κρυφό δαχτυλίδι (ή οτι αλλο θελήσετε εσείς)

Μπορούμε να δημιουργήσουμε διακοσμήσεις, λουλούδια, Στο δωμάτιο ή στη ρεσεψιόν όταν βγείτε από το δωμάτιο (παρέχεται με δικά σας έξοδα).

Μπορούμε να προσαρμόσουμε το δωμάτιο για να φιλοξενήσουμε οποιεσδήποτε δημιουργικές ιδέες που μπορεί να έχετε για την ειδική σας πρόταση! Για περισσότερες λεπτομέρειες, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χάρτης

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΕΔΩ!

Παλαιάς καβάλας 17, Αιγάλεω
6987468798

 by InsideOut-escape © 2018 All rights reserved.